2012-03-16

tjej-helg

Den här helgen har vi delat upp familjen lite. Halva gänget åkte tidigt imorse iväg till en ishall på annan ort - och den andra halvan stannade hemma för skola och jobb. Gissa vilka som är var och gör vad!? :)  Killarna är såklart iväg på hockeycup, en hel helg med favvosysselsättningen för både far och son. Och då passar vi på att göra roliga här hemma, Elin och jag. Skola och jobb var ju ganska snabbt avklarat, och nu är det tjejmys hela långa helgen som gäller. Bakning, innebandy, shopping, vänner och fika. Bland annat. :) Helgen består ju av många, många timmar. Och den här helgen ska bli mys-mysig. Sådetså. ©

Och det började på bästa sätt - när jag och Erica var på Lundbybadet och körde obligatorisk fredagsspinn så var Elin hemma hos Frida och bakade cupcakes. Vilka fantastiska tjejer, och vilka fantastiska  bakverk. Snygga och goda. (Jodå, för har man bara tränat ordentligt så får man äta sådana godsaker.) Sedan god mat tillsammans med fina vänner, det är inte fel det heller - tack för en trevlig kväll familjen Johansson!







4 kommentarer:

ElisabethT sa...

Härligt, vi hade tjejkväll igår, det är mysigt.
Gott med träning och då är man så klart värd ett så fint bakverk.
Kram

Ellison sa...

Vilka coola cupcakes! Och goda ser de ut att vara. Ja efter träning kan man med gott samvete äta fina bakverk! Kram och tack för kramen i min blogg!

ElisabethT sa...

Du får gärna låna från Tomar-biblioteket ;O)

smor sa...

Vad duktiga de har varit, härligt med sådana fina barn som kan fixa tillsammans