2012-02-04

schlager-i-kvadrat

Vilken urladdning det var igår eftermiddag - vilket schysst spinningpass! :) Den som säger att schlager är mesigt borde varit på Lundbybadet kl 16,30 igår... haha - om jag ska vara ärlig så var det faktiskt helt galet! Galet och roligt och vansinnigt jobbigt. Precis som man vill ha det. Tänk er själva, treminuters låtar, tre refränger och en höjning - det är som gjort för intervaller, spurter och uppförsbackar. Man tog ut sig till 100% i varje låt, varje refräng och varje höjning! Det var bara fartvindsfläktar som saknades. :) Dessutom blir man glad i hela kroppen av musiken, alla gamla mello-låtar som man känner igen och kan texten till - och kan man inte dansa och sjunga (omöjligt eftersom fötterna sitter fast i pedalerna och lungorna arbetar som högtrycks-blåsbälgar) så får man helt enkelt cykla så det ryker. *yay*

Och ikväll drar alltså Melodifestivalen 2012 igång :) det är återigen dags för spektaklet som så många älskar att hata. Jag tycker att det är kul, visst -ärligt- hade det inte varit för Elin så hade vi kanske inte följt programmet... men hon gillar ju det här hur mycket som helst, alla idoler och fina kläder och glitter och - ja ni fattar! :) Och visst är det roligt, alltid hittar man ett russin i kakan... en låt som tilltalar lite extra... en artist som man vill höra mer av. Ja - musikunderhållning är alltid bra, det kan liksom inte bli fel.


Tillsammans med familjen Löfstrand blir det garanterat en toppenkväll - det blir det alltid. Trevligt sällskap, god mat och dryck, många skratt. © Underbara vänner är det bästa som finns!

4 kommentarer:

svärmor o svärfar sa...

önskar er alla 8 en underbar kväll

Marias Collage sa...

Hu, det låter verkligen som en fettbrännande benmördande,- men kul träning!!
Förvånande nog hade E på melodi festivalen
Hemma, och jag tyckte det var en bra show
med flera bra låtar!
Kram på er!

Elisabeth T sa...

Vi var på fest och där hade de mello-quiz!
Kändes gott att få nytta av att jag har sett tidigare festivaler. Jag tror vi kunde de flesta frågorna men de som rättade vår grupps lapp var liite snåla med poängen..men vi vet att vi var bäst ;O)
Kan tro att det var kul att springa till melodifestivallåtar!
Schlagerbaren på QUEERnight går inte av för hackor och tänka att "alla" kan texterna trots att de "aldrig" ser själva festivalen!!
Hoppas hostan gett sig av, här har vi sjukstuga av lite olika anledningar...en del självförvållade.

Maria sa...

Säger bara LOREN!!!! SEAN BANAN!!!!
Tack svtplay!!
Tack vare den såg jag festivalen uppkrupen i soffan vid 11 snåret idag....
Men från i fredags så har inte mina känslor för Linda Bengtzing ökat direkt ;)
Ha det bäst, så ses vi nog på tisdag.
KRAM